dissabte, 30 de juny del 2007

Petra



Fins fa poques setmanes, una raó de pes per visitar Petra a banda dels motius estètics evidents, és que surt a Indiana Jones y la última cruzada. Però ara Petra ha sortit escollida com una de les Set Noves Meravelles del món mundial, cosa que li fa pujar el "caché" a la visita.

Aquí més informació sobre les Set Noves Meravelles, una iniciativa del suís Bernard Webber, fundador de la New Open World Corporation (NOWC), i que no han acabat de convèncer a la Unesco, que com sabeu és l'organisme que s'encarrega de la conservació del patrimoni a nivell mundial.

Etiquetes de comentaris:

Baklava Tour



Baklava (de l'àrab, بفلاوة baqlawa), és un pastís elaborat amb una pasta de nous triturades, distribuïda en làmines de pasta de full i banyat en almívar o xarop de mel. N'existeixen diverses varietats amb pistatxos, llavors de sèsam, rosella i altres grans. Es pot trobar amb diferents noms a la gastronomia d'Orient Mitjà, del Subcontinent Indi i dels Balcans.

Hem decidit batejar amb el nom d'aquests deliciosos pastissets l'especial vacances d'estiu 2007 de l'Espai Isidor, que després de relatar on line les experiències a Japó i als Estats Units, aquest any es proposa narrar la travessa dels deserts de Síria i Jordania a la recerca dels millors baklaves de l'Orient Mitjà.